Medicina de familie
Ecografie
Cardiologie
• Consultatie medicala de
specialitate cardiologie
• Electrocardiograma
(E.C.G.)
• Ecocardiografia Doppler (Ecografie cardiaca)
• Monitorizare holter
(24 Ore)
Sexologie


Te-ai saturat sa cauti diverse remedii pentru problema pe care o ai si sa testezi produse fara sa stii cu adevarat care este problema care a declansat starea in care te aflii Nu trebuie sa-ti fie jena sa intrebi orice legat de problema pe care o ai. E mult mai usor sa tratezi problema de erectie sau de ejaculare rapida decat sa stai cu ea nerezolvata.

Pentru a rezolva aceasta problema trebuie efectuat un consult amanuntit in urma caruia o sa primesti indrumarile necesare pentru rezolvarea acesteia.

Disfunctiile sexuale
Disfunctiile sexuale se refera la dificultatea unui individ de a desfasura o activitate sexuala normala.

Impotenta
Dificultatea de a obtine o erectie.

Ejaculare Precoce
Altfel cunoscuta ca ejaculare rapida, este o problema care afecteaza 40 - 70% dintre barbati. O astfel de problema este evidenta cand la el ejacularea are loc la mai putin de jumatate din consumarea actului sexual; alti experti sustin ca ejacularea precoce intra in discutie in cazul in care are loc la 5 minute de la penetrare.

Erectia slaba
Erectia slaba este o disfunctie sexuala caracterizata prin incapacitatea de a dezvolta sau a mentine o erectie. Exista diverse cauze care stau la baza acesteia, o patologie asociata, nediagnosticata inca, care poate impiedica erectia.

Cum se diagnosticheaza disfunctiile sexuale masculine?
Medicul va incepe cu un examen fizic genaral si o istorie completa a simptomelor in urma caruia va indica o serie de teste medicale care au ca scop stabilirea cauzei care declanseaza simptomatologia descrisa de catre pacient.

Testele medicale pentru evaluarea disfunctiei sexuale includ:
  • Testele de sange - Aceste teste sunt efectuate pentru a exclude orice alta patologie asociata ce poate determina simptomatologia pacientului, si pentru a evalua nivelul de hormoni
  • Evaluarea vasculara - Acest lucru implica o evaluare a fluxului sanguin la nivelul penisului. Un blocaj intr-un vas de sange care furnizeaza sange la nivelul penisului poate contribui la diverse disfunctii erectile
  • Evaluare ecografica - Aceasta evaluare este efectuata pentru a exclude orice alta patologie asociata ce poate determina simptomatologia pacientului, si pentru a evalua intreg aparatul reproducator masculin (testicule, penis, prostata)